Meillä on pentusuunnitelmia vuodelle 2018


Halla, Elopellon Aamuhalla on astutettu 26.02.2018

Luna, Elopellon Enneuni astutetaan syksyllä 2018

Suunnitellun pentueen isäksi on valittu Nasco, joka täyttää tammikuussa 8 vuotta. Terve ja ihana luontoinen koira, joka ei elämänsä aikana ole eläinlääkärissä käynyt kuin rokotuksilla. Nascolla on korkeutta noin 46 cm. Lonkat A/A kyynärät 0/0 polvet 0/0 silmät terveet, luonnetestattu pistein +129, laukausvarma ja on myös MH-luonnekuvattu mukavin tuloksin. Voi kyllä sanoa käsi sydämellä, että luonne Nascolla on puhdasta kultaa. Näyttelyissä palkittu Suomen ja Liettuan muotovalio sekä Viron juniorimuotovalio. 

Suunnitellun pentueen emä Halla on ensimmäisestä pentueestamme. Halla on säpäkkä tyttö, tomera ja itsenäinen paimen joka on suorittanut paimennustaipumustestin hyväksytysti ja on oikeutettu käyttämään nimensä edessä koulutustunnusta PAIM-T. Halla vaikka on laumamme pienin, on se myös porukan nopein ja ketterin. Lonkat A/A kyynärät 0/0 polvet med1/med1 silmät terveet gPRA terve, ei kantaja. Kolme vuotias Hallakaan ei ole elämänsä aikana käynyt eläinlääkärissä muuta kuin rokotuksilla, terve tyttö. Ykkösen polvet ei ole Hallalle koskaan vaivoja tuottanut. Hallalla on korkeutta n 41 cm. Halla on näyttelyissä palkittu Suomen muotovalio.

 Suunnitellusta pentueesta saa lisätietoa soittamalla tai meilaamalla! Kannattaa lukea myös blogia ja seurata meitä sekä instagramissa, että facebookissa. Suunnitellun pentueen sukutaulu löytyy täältä.

puh: 044 - 324 90 96 / Kati

elopellon (a) gmail.com

Koiran kaupassa käytän Suomen Kennelliiton sopimuslomaketta. Luovutusiässä mukaan saa pienen pentupakkauksen joka sisältää mm. penturuokaa ensimmäisiksi päiviksi sekä pentuoppaan. Kasvattajana olen aina tukena ja turvana, elän mukana iloissa ja suruissa. Seuraan pentujen kehitystä ja autan sekä opastan parhaani mukaan kun tarvetta tulee. Olen halukas kuulemaan kaikista pennuista jatkossakin ja toivonkin, että minuun pidetään yhteyttä. Meitä saa käydä moikkaamassa! Jos jostain syystä joudut luopumaan pennusta, olethan minuun yhteydessä, samoin jos kasvattini kuolee, haluan olla tästä tietoinen. Kaikki tieto kasvateistani, on kasvatustyölleni arvokasta.


Pennut myydään eläinlääkärin tarkastamina, tunnistusmerkittyinä, kennelliittoon rekisteröityinä, käsittelyyn totutettuina sekä säännöllisesti madotettuina.